Wilgotny Chleb Z Orzechami Bananowymi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj wilgotnego chleba z orzechami bananowymi. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 27 centów za porcję. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką jedwabne tofu, cukier, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 24%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Bardzo Wilgotny Chleb Z Orzechów Bananowych, Wilgotny Chleb Bananowy, oraz Wilgotny Chleb Bananowy podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połącz pierwsze pięć składników. W małej misce ubić cukier, banany, tofu, olej i wanilia. Ubić na suche składniki tylko do zwilżenia. Złóż orzechy włoskie.
Przeniesienie do 8-in. x 4 po. patelnia bochenkowa pokryta sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350° przez 50-55 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjmowaniem z patelni do stojaka drucianego.