Wild Mushroom-Egg Bake
Wild Mushroom-Egg Bake is a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 186 kalorii, 9g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Mieszanka liści tymianku, boczniaków, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pieczarka Z Dzikim Ryżem, Pieczarka Z Dzikim Ryżem, oraz Pieczenie Wołowiny, Dzikiego Ryżu I Grzybów.
Instrukcje
Na dużej patelni na dużym ogniu roztopić 2 łyżki masła.
Dodać grzyby i gotować, często mieszając, aż lekko rumiane, o 5 protokół.
Masło 8-calowe kwadratowe naczynie do pieczenia i posypać serem na dnie. W małej misce wymieszaj śmietanę, musztardę, tymianek, sól i pieprz.
Połowę śmietany polać serem. Wierzch z grzybami i jajkami.
Pozostałą śmietanę zalać wierzchem.
Piec, aż jajka są ustawione, o 35 protokół.