Wietnamskie Roladki Sałatkowe

Wietnamskie Roladki Sałatkowe
Wietnamskie Roladki sałatkowe to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 178 kalorii, 8G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, sałatę, wermiszel ryżowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to niedrogie przepis dla fanów wietnamskiego jedzenia. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką ocena 35%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Wietnamskie Roladki sałatkowe z sosem zanurzeniowym, Wietnamskie Sajgonki-Sałatka Ananasowa - Na Dwa Sposoby, oraz Wietnamskie Roladki Sałatkowe Z Sosem Orzechowym.

Instrukcje

1
Doprowadzić średni rondel z wodą do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Zdjąć z ognia.
3
Umieść wermiszel ryżowy we wrzącej wodzie, usuń z ognia i pozwól namoczyć 3 do 5 minut, aż będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wermiszel RyżowyWermiszel Ryżowy
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
4
Odcedzić i spłukać zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
5
Napełnij dużą miskę gorącą wodą. Zanurz jedno opakowanie ryżu w gorącej wodzie na 1 sekundę, aby zmiękczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sterylizowane Słoiki Do Przetworów O Pojemności Pół PintySterylizowane Słoiki Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
6
Połóż opakowanie płasko i umieść pożądane ilości makaronu, krewetek, marchwi, sałaty i bazylii w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
7
Zwiń krawędzie owijki lekko do wewnątrz. Zaczynając od dolnej krawędzi opakowania, szczelnie owinąć składniki. Powtórzyć z pozostałymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
8
W małej misce, wymieszać sos hoisin z wodą, aż pożądana konsystencja została osiągnięta.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
9
Podgrzać mieszaninę przez kilka sekund w kuchence mikrofalowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
10
Sajgonki podawać z ciepłym sosem do zanurzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Field Recordings Chenin Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
Field Recordings Chenin Blanc
Field Recordings Chenin Blanc
Smaki muszli ostryg, jabłek granny smith, rumianku i żonkila.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn