Wietnamska wołowina, Zielona papaja i sałatka z makaronem
Wietnamska wołowina, Zielona papaja i sałatka z makaronem mogą być tylko Wietnamski przepis, którego szukasz. Na 59 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja zawiera 28 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Jeśli masz imbir, sól, orzeszki ziemne i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Wietnamska Sałatka Z Papai Z Suszoną Wołowiną: Goi Du Du Kho Bo Recipe, Wietnamska Sałatka z wołowiną i makaronem ryżowym, oraz Wietnamska zupa wołowo-makaronowa z azjatycką zielenią, dobrze wietnamska / japońska.
Instrukcje
Aby dressing, wymieszać sok z limonki, sos rybny, kolendra, mięta, chiles, trawa cytrynowa, imbir i brązowy cukier.
Rozgrzej brojlery. Stek doprawiamy solą i pieprzem. Dusić przez 34 minut z każdej strony, aż średnio rzadkie.
Przełożyć na deskę do rzeźbienia i ostudzić. Pokroić w cienkie plasterki.
Makaron moczyć w misce z bardzo gorącej wody Około 10 minut, aż zmiękną.
Dobrze spuścić i spłukać pod zimną bieżącą wodą.
Pokroić na łatwe w zarządzaniu długości nożyczkami kuchennymi.
Makaron, papaja i stek układamy na półmisku.
Dodać sos i orzeszki ziemne i wrzucić.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;