Wietnamska Sałatka z kurczakiem i miętą to Wietnamski przepis, który służy 4. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 179 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, tajski sos rybny, pierś z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 50 fanów. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest solidne. Spróbuj Wietnamska Sałatka z kurczakiem i miętą, Wietnamska Sałatka Z Kurczakiem (Goi Ga), oraz Wietnamska Sałatka Z Kurczakiem (Goi Ga) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej misce, mieszając łyżką, połączyć chile, czosnek, cukier, ocet, sok z limonki, sos rybny, olej, cebula, i czarny pieprz, odstawić na 1/2 godziny. W dużej misce połączyć kapustę, marchew, pierś z kurczaka i mięty, podrzucając szczypcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z Kurczaka
Pieprz Czarny
Sos Rybny
Sok Z Limonki
Kapusta
Ocet
Marchew
Czosnek
Papryka Chili
Cebula
Cukier
Mięta
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypce
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wlać mieszankę kapusty na dressing, podrzucając szczypcami, powoli i cierpliwie, aby wszystko było pokryte.