Wietnamska Sałatka z kurczakiem może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 6. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 236 kalorii, 21g białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka soku z limonki, prażone orzeszki ziemne, pokrojona w zapałki marchewka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to niedrogie przepis dla fanów wietnamskiego jedzenia. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Spróbuj Wietnamska Sałatka Z Kurczakiem, Wietnamska Sałatka Z Kurczakiem, oraz Wietnamska sałatka z kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść kurczaka i 1/2 szklanki zielonej cebuli w średnim rondlu; przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Wyjąć z ognia; odstawić 10 minut.
3
Odcedzić i wyrzucić zieloną cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
4
Umieść kurczaka na powierzchni roboczej lub desce do krojenia i rozdrobnij kurczaka 2 widelcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
5
Połącz sok, cukier i czosnek w małej misce bezpiecznej w kuchence mikrofalowej. Przykryć folią; kuchenka mikrofalowa na wysokości przez 20 sekund lub do roztopienia cukru. Schłodzić do temperatury pokojowej; wymieszać z sosem rybnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Rybny
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Pasek Skórki Cytrynowej
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-o
6
Połączyć pozostałe 1 szklanka cebuli, kurczak, kapusta, i pozostałe składniki w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
7
Skropić mieszaniną soku; wrzucić dobrze do herbu. Przykryć i odstawić na 5 minut przed podaniem.
Asian bardzo dobrze współpracuje z Gewurztraminer, Chenin Blanc i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie.
2009 Lawson ' s Dry Hills Gewürztraminer jest wspaniałym wyrazem wspaniałego rocznika. Wino jestsoczysta i okrągła z delikatną kwasowością, zrównoważona nutą słodyczy (9,2 g / L). Skórka z cytryny,na nosie można znaleźć marmoladę, płatki cukrowe, kolendrę, imbir i nuty kwiatowe. Podniebienie jestprzepyszne i bogate w piękną koncentrację. Smaki liczi, cytryny i tureckiej rozkoszy prowadzą dodługi pikantny finisz. W miarę rozwoju wina staje się bardziej wyraziste na nosie i coraz bardziejkompleks.
The 2009 Lawson's Dry Hills Gewürztraminer is a wonderful expression of a great vintage. The wine isluscious and round with gentle acidity, balanced by a hint of sweetness(9.2g/L). Lemon peel,marmalade, candyfloss, coriander, ginger and floral notes can all be found on the nose. The palate ismouthfilling and rich with lovely concentration. Lychee, lemon and Turkish delight flavours lead on to along spicy finish. As the wine develops it will become more expressive on the nose and increasinglycomplex.