Wietnamska marynowana marchewka i rzodkiewka Daikon

Wietnamska marynowana marchewka i rzodkiewka Daikon
Need a bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawki? Wietnamska marynowana marchewka i rzodkiewka Daikon mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 2 i kosztuje 71 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 119 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni wietnamskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jeśli destylowałeś ocet, rzodkiewkę daikon, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wietnamska marynowana marchewka i rzodkiewka Daikon, Wietnamski marynowany Daikon i marchew do Banh Mì (do Chua), oraz Wietnamska Marynowana Marchewka I Przepis Na Daikon dla podobnych receptur.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia9
Magazyn