Wietnamska marynowana marchewka i rzodkiewka Daikon
Need a bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawki? Wietnamska marynowana marchewka i rzodkiewka Daikon mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 2 i kosztuje 71 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 119 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni wietnamskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jeśli destylowałeś ocet, rzodkiewkę daikon, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wietnamska marynowana marchewka i rzodkiewka Daikon, Wietnamski marynowany Daikon i marchew do Banh Mì (do Chua), oraz Wietnamska Marynowana Marchewka I Przepis Na Daikon dla podobnych receptur.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować, jest Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher). Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
![Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)]()
Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher)
Świeże i okrągłe usta z intensywnymi owocowymi nutami nektaryny, agrestu i sosny z jasnym, czystym wykończeniem. Wszechstronne wino, które można cieszyć się pikantnymi potrawami etnicznymi od chińskich po indyjskie. Świetnie sprawdzi się również jako aperitif.