Wieprzowina ze słodką cebulą Marmellata

Wieprzowina ze słodką cebulą Marmellata może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepisu dania głównego. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 361 kalorii, 22g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. 114 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, czosnek, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 73%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Wieprzowina ze słodką cebulą Marmellata, Kotlety Wieprzowe Na Słodko Z Cebulą I Wiśnią, oraz Wieprzowina w sosie słodko-kwaśnym cebulowym.
Instrukcje
Na Marmellata cebuli, umieścić duży, ciężki garnek na średnim ogniu.
Dodać oliwę z oliwek i cebulę. Wymieszać, aby połączyć i gotować, aż zacznie skwierczeć, o 2 protokół.
Dodać pozostałe składniki. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryj garnek i gotuj na małym ogniu przez 2 godziny, mieszając co 30 minut, aby zeskrobać brązowe kawałki. Cebula powinna być miękka, podobna do dżemu konsystencja i głęboki mahoń kolor.
W międzyczasie, na kotlety wieprzowe, połączyć rozmaryn, tymianek, czosnek, sól i pieprz w małej misce. Używając palców, pracować wszystkie składniki razem, aż dobrze połączone. Przetrzyj mieszankę ziołową na kotletach wieprzowych. Przykryć folią i rezerwy w lodówce.
Około 20 minut przed zakończeniem cebuli Usuń kotlety wieprzowe z lodówki.
Umieść patelnię grillową na średnim ogniu lub rozgrzej grill gazowy lub węglowy. Kotlety schabowe grillować na średnio, około 7 minut na bok w zależności od grubości. Aby służyć, łyżka cebuli marmellata na kotlety schabowe.
Posypać posiekaną natką pietruszki.