Wieprzowina z jabłecznikiem i szałwią
Wieprzowina z jabłecznikiem i szałwią zajmuje około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.2 za porcję. Jedna porcja zawiera 180 kalorii, 24g białka, oraz 7G tłuszczu. Jeśli masz jabłecznik, pieprz, szalotka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Dobrze sprawdza się jako napój. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kotlet schabowy z szałwii w sosie z patelni, Kotlety wieprzowe w sosie śmietanowo-jabłkowym, oraz Kotlet schabowy smażony z sosem śmietanowo-jabłkowym z szałwii.
Instrukcje
Wieprzowinę pokroić w poprzek na 12 kawałków.
Obie strony wieprzowiny posypać równomiernie solą i pieprzem.
Podgrzać 2 łyżeczki oleju w patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać wieprzowinę; gotować 3 protokół z każdej strony lub aż gotowe.
Wyjmij wieprzowinę z patelni; utrzymuj ciepło.
Dodaj pozostały olej, szalotki i posiekaną szałwię; gotować 2 protokół. Wymieszać z octem.
Bulion, cydr, musztarda i skrobia kukurydziana.
Dodać mieszaninę do patelni; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować 2 minuty, stale mieszając.
Zdjąć z ognia. Wymieszać ze śmietaną.
W razie potrzeby udekoruj szałwią.