Wieprzowina Z Grilla Na Dwa Sposoby
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Wieprzowina z grilla na dwa sposoby może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 233 kalorie, 18g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 175 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 15 minut. Jeśli masz mielony pieprz, sól, ketchup i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Barbeque Pork Burger, 3 Składniki Pulled Pork Barbeque, oraz Polędwiczki wieprzowe z sosem Guava Barbeque dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój łopatkę wieprzową bez kości poprzecznie na plastry 1/4 cala. Częściowe zamrażanie ułatwi krojenie.
W powolnej kuchence, połączyć pokrojoną wieprzowinę, cebula, czosnek, brązowy cukier, sucha musztarda, sól, pieprz, ketchup, i sos Worcestershire; dobrze wymieszać i przykryć. Gotować na niskim poziomie, mieszając od czasu do czasu, przez 6 do 8 godzin lub aż mięso będzie miękkie.
Lub: w holenderskim piekarniku lub dużym rondlu, połączyć wieprzowinę, cebula, czosnek, brązowy cukier, sucha musztarda, sól, pieprz, ketchup, i sos Worcestershire; dobrze wymieszać. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i przykryć. Dusić, mieszając od czasu do czasu, przez 2 1/2 do 3 godzin lub aż wieprzowina będzie miękka.