Wieprzowina z ananasem słodko-kwaśnym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 765 kalorii, 22g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sok ananasowy, imbir, wieprzowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać nasiona sezamu można śledzić to danie główne z Chleb Bananowy Sezamowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wieprzowina słodko-kwaśna z ananasem, Kurczak Z Ananasem Słodko-Kwaśnym, oraz Sos słodko-kwaśny ananasowy.
Instrukcje
1
Pokrój wieprzowinę na kawałki wielkości kęsa i marynuj przez 30 minut w mieszance soi, wermutu, czosnku, imbiru i 2 łyżki oleju. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wermut
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
1
W średnim rondlu połącz wszystkie składniki z wyjątkiem mieszanki skrobi kukurydzianej, dobrze zmiksuj i doprowadz do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodać mieszankę skrobi kukurydzianej. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, mieszając często aż zgęstnieje. Upewnij się i doprowadzić sos do wrzenia przed dodaniem skrobi kukurydzianej, w przeciwnym razie sos może zachować nieprzyjemny smak skrobiowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
3
Rozgrzać olej w holenderskim piekarniku do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
4
Wyjąć kawałki wieprzowiny z marynaty i zwinąć w skrobię kukurydzianą, aby dobrze obłożyć. Smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
10 Białych Bułek Obiadowych
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
5
W dużej patelni saute rozgrzać 2 łyżki oleju na średnim ogniu. Podsmaż czerwoną i żółtą paprykę i pokrojoną w kostkę cebulę przez 2 minuty, następnie dodaj sos słodko-kwaśny i złóż podsmażoną wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Kolendry (około 1 Uncji Wagowo, Około 4 Do 6 Gałązek) Plus Około 6 Gałązek Do Dekoracji
Papryka żółta
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Gotować na wolnym ogniu przez 2 minuty, ułożyć na półmisku i udekorować długimi paskami zielonej cebuli i prażonym sezamem.