Wieprzowina rozmarynowa z sosem jagodowym

Wieprzowina rozmarynowa z sosem jagodowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj wieprzowiny z rozmarynu z sosem jagodowym. Ten przepis służy 8. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 17% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 202 kalorie, 25g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka soku winogronowego, soli, bulionu z kurczaka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompotem z winogron i jagód z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety wieprzowe z sosem żurawinowym, portowym i rozmarynowym, Polędwica wieprzowa o zapachu rozmarynu faszerowana pieczonym czosnkiem, suszonymi morelami i żurawiną oraz sosem z patelni Porto Wine, oraz Kotlety jagnięce z rozmarynem i sosem z Porto podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wieprzowinę natrzeć olejem, posypać rozmarynem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2
Umieść na stojaku na płytkiej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3
Piec w temperaturze 425° przez 20-30 minut lub aż termometr odczyta 145°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
4
Tymczasem w małym rondlu podsmaż szalotkę w oleju. Wymieszać pozostałe składniki sosu. Doprowadzić do wrzenia; gotować, aż płyn zmniejszy się o połowę. Lekko chłodne.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
5
Przełożyć do blendera; przykryć i przetworzyć do wymieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Odstawić wieprzowinę na 5 minut; pokroić w plasterki i podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Magazyn