Wieprzowina rozmarynowa z sosem jagodowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj wieprzowiny z rozmarynu z sosem jagodowym. Ten przepis służy 8. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 17% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 202 kalorie, 25g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka soku winogronowego, soli, bulionu z kurczaka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompotem z winogron i jagód z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety wieprzowe z sosem żurawinowym, portowym i rozmarynowym, Polędwica wieprzowa o zapachu rozmarynu faszerowana pieczonym czosnkiem, suszonymi morelami i żurawiną oraz sosem z patelni Porto Wine, oraz Kotlety jagnięce z rozmarynem i sosem z Porto podobnych receptur.
Instrukcje
Wieprzowinę natrzeć olejem, posypać rozmarynem, solą i pieprzem.
Umieść na stojaku na płytkiej patelni do pieczenia.
Piec w temperaturze 425° przez 20-30 minut lub aż termometr odczyta 145°.
Tymczasem w małym rondlu podsmaż szalotkę w oleju. Wymieszać pozostałe składniki sosu. Doprowadzić do wrzenia; gotować, aż płyn zmniejszy się o połowę. Lekko chłodne.
Przełożyć do blendera; przykryć i przetworzyć do wymieszania.
Odstawić wieprzowinę na 5 minut; pokroić w plasterki i podawać z sosem.