Wieprzowina pieczona w miodzie z zieleniną

Wieprzowina pieczona w miodzie z zieleniną
Pieczona w miodzie wieprzowina z zieleniną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 890 kalorii, 62g białka, oraz 59G tłuszczu każdy. Na 3,27 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Mieszanka soku z cytryny, grubej soli, mielonej kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Wieprzowina Polana miodem z zielenią zwiędłą, Pieczone figi z małymi zieleniami i miodowym winegretem, oraz Tajny Składnik (Miód): Miód-Tymianek Pieczony Schab dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić wieprzowinę, tłuszczu bok do góry, w dużym naczyniu do pieczenia szkła. Wieprzowinę natrzeć solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WieprzowinaWieprzowina
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
2
Miód, 4 łyżki soku z cytryny, 4 łyżki oliwy z oliwek, kolendry i tymianku ubić w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
KolendraKolendra
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MiódMiód
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Polać wieprzowiną; wieprzowinę luźno przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Odstawić w temperaturze pokojowej 1 godzinę, fastrygowanie od czasu do czasu.
5
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Przełożyć wieprzowinę na patelnię; zapas marynaty. Pieczona wieprzowina 15 minut. Łyżka 1/4 zastrzeżonej marynaty nad wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
MarynataMarynata
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
7
Dodaj 1/4 bulionu szklanki do pieczenia patelni. Pieczona wieprzowina 15 minut; łyżka pozostała marynata nad.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
MarynataMarynata
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
8
Dodaj 1/4 bulionu szklanki do patelni. Piecz do momentu natychmiastowego odczytu termometru włożonego do środka rejestrów wieprzowiny 66°, o 40 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PatelniaPatelnia
9
Dodaj 1/4 szklanki bulionu na patelnię, mieszając rumiane kawałki od dołu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Przełożyć wieprzowinę na półmisek; namiot z folią. Odcedzić soki z patelni do 1 szklanki miarki; dodać wystarczającą ilość bulionu, aby odmierzyć 1 szklankę płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
11
Wlać do małego rondla; utrzymywać ciepło na małym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
12
Podgrzać pozostałe 3 łyżki oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
13
Dodaj chard i wrzucić do herbu. Przykryć i gotować, aż chard będzie miękka, mieszając od czasu do czasu, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
14
Wymieszać z pozostałym sokiem z cytryny. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
15
Rozłóż zieleninę na talerzu. Pokroić wieprzowinę i ułożyć na wierzchu zieleni.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
WieprzowinaWieprzowina
16
Wlać soki z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia51
Magazyn