Wieprzowina pieczona w miodzie z zieleniną
Pieczona w miodzie wieprzowina z zieleniną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 890 kalorii, 62g białka, oraz 59G tłuszczu każdy. Na 3,27 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Mieszanka soku z cytryny, grubej soli, mielonej kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Wieprzowina Polana miodem z zielenią zwiędłą, Pieczone figi z małymi zieleniami i miodowym winegretem, oraz Tajny Składnik (Miód): Miód-Tymianek Pieczony Schab dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić wieprzowinę, tłuszczu bok do góry, w dużym naczyniu do pieczenia szkła. Wieprzowinę natrzeć solą i pieprzem.
Miód, 4 łyżki soku z cytryny, 4 łyżki oliwy z oliwek, kolendry i tymianku ubić w małej misce.
Polać wieprzowiną; wieprzowinę luźno przykryć folią.
Odstawić w temperaturze pokojowej 1 godzinę, fastrygowanie od czasu do czasu.
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Przełożyć wieprzowinę na patelnię; zapas marynaty. Pieczona wieprzowina 15 minut. Łyżka 1/4 zastrzeżonej marynaty nad wieprzowiną.
Dodaj 1/4 bulionu szklanki do pieczenia patelni. Pieczona wieprzowina 15 minut; łyżka pozostała marynata nad.
Dodaj 1/4 bulionu szklanki do patelni. Piecz do momentu natychmiastowego odczytu termometru włożonego do środka rejestrów wieprzowiny 66°, o 40 minut dłużej.
Dodaj 1/4 szklanki bulionu na patelnię, mieszając rumiane kawałki od dołu.
Przełożyć wieprzowinę na półmisek; namiot z folią. Odcedzić soki z patelni do 1 szklanki miarki; dodać wystarczającą ilość bulionu, aby odmierzyć 1 szklankę płynu.
Wlać do małego rondla; utrzymywać ciepło na małym ogniu.
Podgrzać pozostałe 3 łyżki oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj chard i wrzucić do herbu. Przykryć i gotować, aż chard będzie miękka, mieszając od czasu do czasu, o 5 protokół.
Wymieszać z pozostałym sokiem z cytryny. Doprawić solą i pieprzem.
Rozłóż zieleninę na talerzu. Pokroić wieprzowinę i ułożyć na wierzchu zieleni.