Wieprzowina Musztardowo-Koperkowa
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Musztarda-koperek wieprzowina może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.64 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 44g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 349 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, oliwę z oliwek, cukier i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 68%. Spróbuj Grillowana polędwiczka wieprzowa z sosem musztardowo-koperkowym, Crostini wieprzowe suszone koperkiem ze słodkim sosem musztardowym, oraz Kolacja: Grillowana polędwiczka wieprzowa z sosem musztardowo-koperkowym i szybko marynowaną cukinią dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce połączyć Sauvignon Blanc, musztardę, oliwę z oliwek, koperek, czosnek, cukier i sól.
Dodać polędwiczki wieprzowe do marynaty i schłodzić co najmniej 3 godziny i do 1 dnia.
Ustaw grill ze strefami dla pośredniego i bezpośredniego średniego ciepła. Grilluj wieprzowinę na bezpośrednim ogniu, aż zbrązowieje ze wszystkich stron, obracając w razie potrzeby, w sumie około 10 minut. Przenieś polędwiczki do pośredniego obszaru ciepła, przykryć grill, i gotować, aż mięso jest zrobione tak, jak chcesz, 10 do 15 minut dla średnio rzadkie (145; cut do testu).
Wyjmij z grilla, namiotu z folią i pozostaw wieprzowinę 5 do 10 minut.