Wieprzowina Moo Shu
Wieprzowina Moo Shu może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 219 kalorii, 13g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz kapustę napa, skrobię kukurydzianą, naleśniki moo shu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Herb Prosciutto na kotletach wieprzowych "wieprzowina na wieprzowinie", Crispy Pork Carnitas (Mexican Slow Cooked Pulled Pork), oraz Wieprzowina Chashu (marynowany duszony brzuch wieprzowy do Tonkotsu Ramen) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Moczyć grzyby ucha drewna w gorącej wodzie na pokrycie 15 minut lub do miękkości; odcedzić i pokroić. Odstawić.
Zamrozić kotlety wieprzowe 30 minut lub do jędrności.
Wyjąć z zamrażarki i pokroić w paski o grubości 1/8 cala. Wymieszać ze skrobią kukurydzianą i sosem sojowym; odstawić.
Podgrzać 1 łyżkę oleju na dużej patelni lub woku na średnim ogniu 2 minuty.
Dodać jajka; smażyć 1 minutę lub do końca.
Dodaj pozostałe 1 łyżka oleju do patelni,i ciepła na średnim ogniu 2 protokół.
Dodać wieprzowinę i smażyć 3 do 4 minut lub aż skończy.
Dodaj grzyby z drewna, kapustę, pędy bambusa i świeże grzyby. Smażyć 2 do 3 minut.
Dodać jajka i zieloną cebulę i smażyć 30 sekund. Łyżka równomiernie w dół środka każdego naleśnika; zwinąć.
* 1 filiżanka pokrojonych w plasterki świeżych grzybów może być zastąpiona drewnianymi grzybami usznymi; pomiń moczenie.