Wieprzowina Milanese
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wieprzowiny Milanese. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 412 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.14 za porcję. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Mieszanka kotletów schabowych, kliny cytrynowe, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby skorzystać z panko można śledzić to danie główne z Panko Crusted Brownie Pie jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 74%. Podobne przepisy to Wieprzowina Milanese, Wieprzowina Milanese, oraz Wieprzowina Milanese.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F.
Grubo zmiażdżyć panko w dużej płytkiej misce. Ser wymieszać z panko. Lekko ubić jajka w innej dużej płytkiej misce.
Wieprzowinę obficie posypać solą i pieprzem. Zanurz wieprzowinę, 1 sztukę na raz, w jajku, pozwalając, aby nadmiar kapał, a następnie pogłębiaj wieprzowinę w mieszaninie okruchów, klepiąc, aby całkowicie pokryć.
Umieścić wieprzowinę na małej blasze do pieczenia.
Rozgrzać 1/4 szklanki oleju w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać połowę wieprzowiny do gorącego oleju i gotować, aż złoty kolor i po prostu gotowane przez, o 3 protokół na stronę.
Przełożyć do ręczników papierowych, aby odsączyć, a następnie przenieść je do czystej blachy do pieczenia i utrzymać je ciepłe w piekarniku.
Dodaj pozostałe 3 łyżki oleju do patelni i smaż pozostałą wieprzowinę.
Przełożyć wieprzowinę na talerze i podawać z cytrynowymi klinami.