Wieprzowina i warzywa Saute
Wieprzowina i warzywko Saute może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 231 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 1,62 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz kasztany wodne, polędwicę wieprzową, warzywa stir-fry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mieszane warzywa, można śledzić to danie główne z Deser Z Pumpkin Pie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest solidne. Spróbuj Wieprzowina i warzywa Saute, Colorful Veggie Saute, oraz Chicken Veggie Saute dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić polędwicę wieprzową na pół wzdłuż; następnie pokroić w poprzek na plastry o grubości 1/4 cala.
Saute Express® kwadraty w 12-calowej patelni nonstick na średnim ogniu, aż zaczną tworzyć się pęcherzyki.
Saute 4-5 minut lub do wieprzowiny.
Saute Express® kwadrat w patelni.
Dodać warzywa podsmażyć, cebulę i kasztany wodne. Gotować 4 do 5 minut lub do miękkości; wymieszać z wieprzowiny.