Wieprzowina Glazurowana Z Cebulą I Marchewką
Wieprzowina Glazurowana z cebulą i marchewką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 424 kalorie, 33g białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz ziemniaki, przetartą szałwię, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Kotlety schabowe z marchewką, Marchew Glazurowana, oraz Marchew Glazurowana.
Instrukcje
Ugotuj tłuczone ziemniaki zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, używając 1 1/3 szklanki mleka.
W małej misce połączyć natkę pietruszki, szałwię, sól i pieprz; odstawić.
Połączyć wodę i skrobię kukurydzianą w misce; dobrze wymieszać i odstawić.
Trim tłuszczu z wieprzowiny. Pokrój polędwicę w poprzek na plasterki 1/2 cala i spłaszcz do grubości 1/4 cala. 2 łyżki natki pietruszki Rub równomiernie na wieprzowinie.
Podgrzać 1 1/2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj połowę plasterków wieprzowych i gotować 2 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Przełożyć plastry wieprzowiny na talerz; przykryć szczelnie folią. Powtórzyć z pozostałym olejem i plastrami wieprzowiny.
Dodaj cebulę i marchew na patelni; gotować 6 protokół, często mieszając.
Dodać cydr i pozostałą mieszaninę pietruszki. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 5 minut lub aż warzywa będą miękkie. Powrót wieprzowiny na patelni. Gotować, odkryte, na średnim ogniu 4 minut lub aż płyn zmniejszy się do lekkiego syropu.
Dodaj zarezerwowaną mieszaninę skrobi kukurydzianej do patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować 1 minutę, stale mieszając, aż będzie gęsty i bąbelkowy.
Podawać na puree ziemniaczanym.