Wieprzowina glazurowana morelami
Wieprzowina w glazurze morelowej może być daniem głównym, którego szukasz. Ten przepis jest dla 4 osób. Dbasz o sylwetkę? Ten przepis bez nabiału ma 516 kalorii , 53 g białka i 10 g tłuszczu na porcję. Za 3,73 USD za porcję ten przepis pokrywa 27% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z Allrecipes wymaga konfitury morelowej, bułki tartej, pieczonej polędwiczki wieprzowej oraz mieszanki sosu sałatkowego i przypraw. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 50 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 88% , co jest świetnym wynikiem. Wypróbuj tartę jabłkową w glazurze morelowej , polędwiczkę wieprzową w glazurze z brązowego cukru i octu balsamicznego oraz glazurowane kotlety wieprzowe , aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Wymieszaj mieszankę dressingową z bułką tartą. Pokryj każdy plaster wieprzowiny mieszanką bułki tartej.
Umieścić w naczyniu do pieczenia i równomiernie pokryć konfiturą.
Piec około 25–35 minut, aż ciasto będzie całkowicie upieczone.