Wieprzowina Duszona W Sosie Imbirowo-Brzoskwiniowym

Duszona wieprzowina z sosem imbirowo-brzoskwiniowym może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 4. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 165 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz musztardę dijon, oliwę z oliwek, imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona polędwiczka wieprzowa z sosem brzoskwiniowym imbirowym, Czerwony duszony brzuszek wieprzowy imbirowy z marynowanymi Chilli, oraz Patelnia Wieprzowa Imbirowo-Brzoskwiniowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Funt wieprzowiny do grubości 1/4 cala.
Posypać równomiernie solą i pieprzem.
Podgrzać 1 łyżeczkę oleju w dużej patelni nonstick na dużym ogniu.
Dodaj wieprzowinę i gotuj 4 minuty z każdej strony.
Zdjąć z patelni. Powtórz procedurę z pozostałym olejem i wieprzowiną.
Dodaj bulion do patelni, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Dodaj imbir, musztarda, i galaretki; gotować 4 protokół lub aż gruby.
Dodać wieprzowinę na patelnię; gotować 1 minutę lub do całkowitego ogrzania.