Wieprzowina dla Tamales
Wieprzowina do tamales może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swój repertuar przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 40 kalorii. Ten przepis służy 16 i kosztuje 20 centów za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś sól, cebulę, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Tamales Wieprzowe, Ser z pieczonym Chile Tamales: Tamales de Queso con Rajas, oraz Smażone Tamales Wieprzowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Potnij tłuszcz z wieprzowego tyłka.
Pokroić na kawałki i umieścić w dużym rondlu.
Dodaj wodę, cebulę, czosnek, liść laurowy, sól, pieprz i pieprz chile. Doprowadzić do wrzenia; odtłuścić pianę z powierzchni. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
Odcedzić bulion, pozostawić do ostygnięcia i rozdrobnić widelcem. W razie potrzeby przechowywać w lodówce na noc.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Cuvaison Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."