Wieniec do dyni z masłem

Wieniec do dyni z masłem
Need a bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawki? Masło-rumiane dziecko Squash wieniec może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje 15 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 42 kalorie. Jeśli masz masło, sól i pieprz, squash crookneck, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Z Dyni Z Rumianym Masłem, Krążki Do Squasha Z Tymiankowym Rumianym Masłem, oraz Pappardelle z dyni, rumianym masłem i Chard dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wypłukać squash i odciąć końcówki łodygi. Ustaw na stojaku na około 1 cala wrzącej wody w 14-calowym wok lub 5-do 6-quart patelni. Przykryć i parować na dużym ogniu, aż warzywa będą miękkie po przekłuciu, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Yukon Lub Białe, Przekrojone Na PółZiemniaki Yukon Lub Białe, Przekrojone Na Pół
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Cienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub PancettaCienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub Pancetta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Placki Naan, Pokrojone Na ćwiartkiPlacki Naan, Pokrojone Na ćwiartki
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
2
W 11 - do 12-calowej patelni na dużym ogniu, roztopić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Funta Cienko Pokrojonej (ale Nie Golonej) Szynki Parmeńskiej Lub Pancetty1/3 Funta Cienko Pokrojonej (ale Nie Golonej) Szynki Parmeńskiej Lub Pancetty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Placki Naan, Pokrojone Na ćwiartkiPlacki Naan, Pokrojone Na ćwiartki
3
Dodać dynię i tymianek. Wstrząsnąć patelnię, delikatnie mieszając składniki, aż masło zacznie brązowieć, 2 do 3 minut. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Małych Ziemniaków Yukon Lub Białych, Przekrojonych Na Pół2 Funty Małych Ziemniaków Yukon Lub Białych, Przekrojonych Na Pół
1/3 Funta Cienko Pokrojonej (ale Nie Golonej) Szynki Parmeńskiej Lub Pancetty1/3 Funta Cienko Pokrojonej (ale Nie Golonej) Szynki Parmeńskiej Lub Pancetty
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Placki Naan, Pokrojone Na ćwiartkiPlacki Naan, Pokrojone Na ćwiartki
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn