Wielkanocne Resztki Frittata
Wielkanocne resztki Frittata może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 308 kalorii, 17g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.06 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wielkanoc. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, paprykę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Resztki wielkanocne: ciasto owczarka jagnięcego, Wielkanocna Frittata ze szparagami, kozim serem i wiosennymi ziołami, oraz Resztki Rancheros z resztkami Dziękczynienia.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni lub patelni.
Dodaj cebulę i saute aż jasne. Wymieszać z zielonym pieprzem; gotować do miękkości.
Dodać ugotowany makaron i posiekaną szynkę; dobrze wymieszać.
Wlać jajka i doprawić solą i pieprzem.
Gotować, aż jędrne z jednej strony; flip i gotować, aż jędrne z drugiej strony. Możesz podzielić frittata za pomocą szpatułki, aby ułatwić przerzucanie.