Wielkanocne Kubki Na Ciasteczka
Wielkanocne kubki na Ciasteczka to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap deser. Ten przepis służy 36. Jedna porcja zawiera 229 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wielkanoc będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 8 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać masło, betty bitą lukier waniliowy, betty cukier cookie mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Wielkanocny Kosz Ciastka Kubki, Wielkanocny Kosz Ciastka Kubki, oraz Wielkanocne ciastka z lukrem kokosowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 191°. w dużej misce, wymieszać mix cookie, zmiękczone masło i jajko, aż miękkie formy ciasta. Uformuj ciasto na 36 (1 1/4 cala) kulek (po około 1 łyżka stołowa każda); umieść w miseczkach mini muffinek bez nadzienia.
Piec od 9 do 11 minut lub do momentu, aż krawędzie będą jasnobrązowe. Natychmiast wcisnąć wciśnięcie w każdy koniec drewnianej łyżki. Całkowicie schłodzić na patelni, około 30 minut.
Wyjąć z patelni na talerz.
Łyżka lukier do zamykanej plastikowej torby do przechowywania żywności.
Wytnij 3/8 cala z rogu torby. Delikatnie włóż wycięty róg torby do wcięcia w każdym kubku z ciastkami. Wycisnąć worek do wypełnienia otworu, około 2 łyżeczki na filiżankę ciastek. Udekoruj filiżanki ciastek cukierkami.