Wiejska zupa fasolowa jest bez glutenu i bez nabiału zupa. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 24 kalorie. Ten przepis służy 40. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 1% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sos pomidorowy, sól, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 25%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy obejmują Crockpot Country Sausage and Bean Soup, Wiejska zupa z fasoli, wołowiny i kapusty, oraz Country Bean Bake.
Instrukcje
1
Posortuj fasolę, groszek i soczewicę; Połącz w dużej misce. Podziel na cztery równe partie, po 2 szklanki. Przechowywać w hermetycznych pojemnikach w chłodnym, suchym miejscu przez okres do 6 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soczewica
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone