Wiejska Kocia wołowina

Wiejska Kocia wołowina
Country Cat ' s Beef Jerky jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Na $3.04 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 904 kalorie, 75g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 7. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś granulki czosnku, górną rundę, płatki chili i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 48 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest super. Spróbuj Beef Jerky, Wołowina W Stylu Kowbojskim, Beef Jerky, oraz Beef Jerky dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: odwadniacz żywności
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DehydratorDehydrator
3
W dużej misce wymieszać cukier, sól, nasiona selera, płatki chili i granulki czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koszerne MarynatyKoszerne Marynaty
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Nasiona SeleraNasiona Selera
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodać górną rundę i dobrze wymieszać, aby całkowicie pokryć. Przechowywać w lodówce i niech marynować przez 24 godziny.
5
Umieść paski górnej rundy na tacach odwadniacza żywności. Suszyć w temperaturze 125 stopni F przez 24 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DehydratorDehydrator
TrudnośćEkspert
Gotowe W48 hrs, 30 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia33
Magazyn