Wicked Good Veggie Chili
Wicked Good Veggie Chili może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis zupy. Jedna porcja zawiera 271 kalorii, 9g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jest to niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jeśli masz cynamon, fasolkę, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest dobre. Spróbuj Wicked Good Lobster Rolls, Cool Ranch Popcorn: Wicked Good Snacking, oraz Wicked Good Chocolate-Peanut Butter Pudding Cups dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić teksturowane białko roślinne (TVP) w wodzie i namoczyć 30 minut. Naciśnij, aby osuszyć.
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu, i saute TVP, cebula, i czosnek, aż cebula jest miękka i TVP jest równomiernie rumiane. Doprawić solą, pieprzem, 1/2 proszku chili, 1/2 kminku, 1/2 pieprzu cayenne i cynamonem.
Wymieszaj w miodzie, fasoli, pomidorach, zielonej papryce i marchwi. Gotować, mieszając, od czasu do czasu, 45 minut.
Przyprawić chili pozostałym chili w proszku, kminkiem i pieprzem cayenne i kontynuować gotowanie 15 minut. Aby służyć, podzielić na miseczki, udekorować zieloną cebulą i kolendrą, a top z dollops kwaśnej śmietany.