Whiskey Pumpkin Shortbread Parfait
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Whiskey Pumpkin Shortbread Parfait. Ten przepis służy 3 i kosztuje $2.2 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 71 g tłuszczu, oraz w sumie 859 kalorii. Mieszanka orzechów pekan, package walkers butter shortbread, wanilia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1220 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pumpkin Pie Parfait, Pumpkin Parfait By Jo, oraz Dyniowy Jogurt Parfait dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce połączyć suchy budyń wymieszać z mlekiem i whiskey z Wire trzepaczką na 2 menuety, a następnie umieścić w lodówce, aby ustawić trochę more.In małą miseczkę wymieszać z roztopionym masłem i brązowym cukrem i odstawić
Za pomocą schłodzonej miski i mocowania trzepaczką (ja umieścić mój w zamrażarce na około 20 min) ubijać zimną śmietanę ubijania z cukrem i wanilią na wysoki, aż szczyty tworzą (ok 3-4 min) za pomocą robota kuchennego i około 3/4 pakietu czystego masła Walkers Shortbread pulse aż grzywny lub lekko masywny. (można również umieścić kruche w torbie na zamek błyskawiczny i zmiażdżyć wałkiem do ciasta) * i zgnieciony je dobrze, ale myślę, że trochę grube byłoby jeszcze lepiej!Ułóż to wszystko razem: za pomocą pojedynczych filiżanek do serwowania, warstwa; budyń kruszony kruchy bita śmietana budyń kruszony kruchy wierzch z dużą łyżką lub bitą śmietaną posypać kandyzowanymi orzechamidrizzle z syropem karmelowym lub polewą udekorować 1/2 ciastka kruchego