Weź 5 Marchewkowych Babeczek
Przepis wziąć 5 marchew babeczki jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest ogromnym bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 14 porcji z 210 kalorii, 2G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, cukier, marchew i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Weź 5 Marchewkowych Babeczek, Babeczki Marchewkowe, oraz Babeczki Marchewkowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 i ustaw 14 kubków na muffinki z papierowymi wkładkami. Spryskaj wkładki sprayem z oleju roślinnego.
W średniej misce wymieszać mąkę z cynamonem, sodą oczyszczoną i solą. W dużej misce, za pomocą miksera elektrycznego, ubić jajka z olejem rzepakowym. Stopniowo ubijaj cukier ze średnią prędkością i ubijaj, aż będzie gęsty, około 3 minut. Beat in the vanilla. Złóż suche składniki gumową szpatułką, a następnie złóż marchewkę.
Łyżka ciasto do kubków muffin i piec przez 25 do 30 minut, aż wykałaczka włożona w środku babeczki wyjdzie czysty.
Lekko ostudzić, a następnie przenieść babeczki do zamrażarki do ostygnięcia.
Napełnij torebkę z ciastem wyposażoną w 1/2-calową gładką końcówkę lukrem z serem śmietankowym. Rura lukier na babeczki marchewkowe i służyć. Alternatywnie, użyj noża, aby rozłożyć lukier na babeczki i służyć.