Western North Carolina Ocet Sos Barbeque

Western North Carolina Ocet Sos Barbeque
Western North Carolina ocet Barbeque sos może być tylko sos szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 927 kalorii, 3G białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 3,46 zł za porcję, ten przepis okładki 16% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy dieta. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, masło, ocet jabłkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Z łyżką wynik 35%, to danie nie jest tak super. Podobne przepisy obejmują Sos Barbecue Z Octu W Stylu Karoliny Północnej, North Carolina Moppin Sauce, oraz Sos BBQ w stylu Karoliny Północnej.

Instrukcje

1
Umieść ocet, cukier, keczup, masło, sos ostrej papryki, sok z cytryny, sos Worcestershire, płatki czerwonej papryki, musztarda w proszku, sól i pieprz do rondla. Doprowadzić do duszenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ciepło do średnio-niskiego i dusić 30 minut dłużej, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Wyjąć z pieca i wlać do żaroodpornej miski. Przykryć i schłodzić sos przez 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Przecedzić sos przez sito siatkowe, aby usunąć płatki czerwonej papryki. SOS przechowywać w lodówce. Przed podaniem doprowadzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawSos
Magazyn