Wesoły Wiśniowy Chleb Świąteczny
Wesoły Wiśniowy świąteczny chleb trwa około 55 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 20 i kosztuje 28 centów za porcję. Ten chleb ma 122 kalorie, 1G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś ekstrakt z migdałów, mieszankę rolkową, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 9%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Tom ' s Cheery Cherry Cherry Berry Pie, 15 + Wesołych Koktajli Świątecznych: Koktajl Red Gin, oraz Cheery Cherry Loaf.
Instrukcje
Przygotuj mieszankę na gorąco i ugniataj ciasto zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Przykryj i odstaw na 5 minut.
Obróć na lekko posypaną mąką powierzchnię; zwiń w 15 cali. x 10-w. prostokąt. Wciśnij ciasto na spód i do góry boki natłuszczonego 15-calowego. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia. Przykryj i odstaw w ciepłe miejsce do podwojenia, około 30 minut.
Rozłóż nadzienie do ciasta na cieście.
Połącz śmietanę, jajko, cukier i ekstrakt z migdałów; skrop nadzienie. W małej misce wymieszać mąkę i cukier; pokroić na maśle, aż mieszanina będzie krucha.
Piec w temperaturze 375° przez 30-35 minut lub na złoty kolor. Ostudzić na ruszcie. Przechowywać w lodówce.