Wermiszel z sosem alla Sofia

Wermiszel z sosem alla Sofia
Wermiszel z sosem alla Sofian jest bezmleczne i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Ta przystawka ma 472 kalorie, 4G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz wermiszel, oliwki utwardzone solanką, butelkowane kapary i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wermiszel z pomidorami, oliwkami i kaparami (Vermicelli alla puttanesca), Paprykarz z kurczaka Sofii, oraz Wermiszel w oleju Chili, sosie sojowym i occie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przy uruchomionym robocie, Wrzuć czosnek i drobno posiekaj. Zatrzymać silnik i dodać natkę pietruszki, cebulę, anchois, oliwki, kapary, sól i pieprz, a następnie proces, aż drobno posiekane. Przy pracy silnika dodaj 1/2 szklanki oleju, mieszając aż do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardeleSardele
Pietruszka-naćPietruszka-nać
KaparyKapary
CzosnekCzosnek
OliwkiOliwki
PieprzPieprz
CebulaCebula
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Gotować makaron w garnku 6-do 8-quart wrzącej aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dobrze odcedzić w durszlaku, następnie wrócić do garnka i wrzucić z pozostałą 1 łyżeczką oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
GarnekGarnek
4
Makaron przełożyć do dużej miski, następnie polać sosem i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Podawać natychmiast.
1
Sos można przygotować 1 godzinę wcześniej i przechowywać, przykryć, w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn