Wellesley Fudge Cake I
Need a deser wegetariański? Wellesley Fudge Cake mógłbym być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 16. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 222 kalorie. 33 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jeśli masz mąkę, czekoladę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Wellesley Fudge Cake, Ciasto Czekoladowe Wellesley, oraz Przepis na ciasto czekoladowe (mega Czekoladowe Ciasto Krówkowe) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka dwie okrągłe Patelnie 9 cali. Mąkę, sodę oczyszczoną i sól przesiać 3 razy i odstawić.
W małym rondlu podgrzewaj wodę, czekoladę i 1/2 szklanki cukru, stale mieszając przez 2 minuty.
Zdjąć z ognia i ostudzić do letniego.
Masło śmietankowe i cukier, aż będą lekkie i puszyste.
Dodaj 3 jajka, po jednym na raz, dokładnie ubijając po każdym jajku.
Dodać połowę mieszanki mąki i ubić, aż będzie gładka.
Dodać mleko i pozostałą mieszaninę mąki na przemian w 2 częściach. Beat gładko Po każdym dodaniu.
Dodaj wanilię i mieszaninę czekolady. Dobrze się mieszają.
Podzielić ciasto na dwie 9 calowe patelnie.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 35 do 40 minut, lub aż wykałaczka włożona do ciasta wyjdzie czysta.