Wegetariańskie Okłady Z Sałaty
Need a bezglutenowa i wegańska przystawka? Wegetariańskie okłady z sałaty mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.83 za porcję. Jedna porcja zawiera 205 kalorii, 9g białka, oraz 14g tłuszczu. Jeśli masz uszy kukurydza, oliwa z oliwek, chili w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wegetariańskie Okłady Z Sałaty, Vegetarian Soczewica Sloppy Joe Sałata Okłady, oraz Okłady z sałaty z kurczaka jak P. F. Changs – okłady z sałaty są pyszne i wyjątkową przystawką, którą lubi wiele osób dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w patelni nonstick na średnim ogniu. Wrzucić tofu, a następnie rozbić go na bardzo małe kawałki. Gotować tofu przez kilka minut, aż większość płynu gotuje się i tofu zaczyna się złoty.
Odciąć ziarna off kolby kukurydzy i wrzucić go z tofu. Gotować przez kilka minut (kukurydza może pozostać chrupiąca.)
Dodaj chili w proszku i sos sojowy, a następnie gotuj, aż większość płynu zostanie wchłonięta. Wyłączyć ogień i wymieszać balsamiczny, jeśli używasz. Mieszamy w sercach rzymskich, następnie dodajemy plasterki awokado. Złóż i zjedz!