Wegetariańskie Okłady Z Sałaty

Wegetariańskie Okłady Z Sałaty
Need a bezglutenowa i wegańska przystawka? Wegetariańskie okłady z sałaty mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.83 za porcję. Jedna porcja zawiera 205 kalorii, 9g białka, oraz 14g tłuszczu. Jeśli masz uszy kukurydza, oliwa z oliwek, chili w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wegetariańskie Okłady Z Sałaty, Vegetarian Soczewica Sloppy Joe Sałata Okłady, oraz Okłady z sałaty z kurczaka jak P. F. Changs – okłady z sałaty są pyszne i wyjątkową przystawką, którą lubi wiele osób dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w patelni nonstick na średnim ogniu. Wrzucić tofu, a następnie rozbić go na bardzo małe kawałki. Gotować tofu przez kilka minut, aż większość płynu gotuje się i tofu zaczyna się złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Odciąć ziarna off kolby kukurydzy i wrzucić go z tofu. Gotować przez kilka minut (kukurydza może pozostać chrupiąca.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza Na KolbieKukurydza Na Kolbie
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
3
Dodaj chili w proszku i sos sojowy, a następnie gotuj, aż większość płynu zostanie wchłonięta. Wyłączyć ogień i wymieszać balsamiczny, jeśli używasz. Mieszamy w sercach rzymskich, następnie dodajemy plasterki awokado. Złóż i zjedz!
Składniki, których będziesz potrzebować
Serca RzymskieSerca Rzymskie
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia39
Magazyn