Wegetariański klopsik z warzywami może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 290 kalorii, 17g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wiele osób robiło ten przepis, a 475 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz wegetariańską mieloną wołowinę, sól, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Wegetariańskie Klopsy, Naprawdę Dobry Wegetariański Klopsik (Naprawdę!), oraz Wegetariańskie Klopsy Z Soczewicy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
W dużej misce połączyć wegetariańska mielona wołowina, wegetariańska mielona wołowina kruszy się, cebula, jajka, sos Worcestershire, sól, pieprz, szałwia, czosnek w proszku, musztarda, olej, kostki chleba i mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Worcestershire
Czosnek W Proszku
Kostki Chleba
Mielona Wołowina
Musztarda
Pieprz
Cebula
Jajko
Mleko
Szałwia Lekarska
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Przenieść do 9 x 13 cala naczynia do pieczenia i uformować Bochenek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
4
Na wierzch polać sosem pomidorowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy
5
Umieść marchew i ziemniaki wokół bochenka i spryskaj warzywa sprayem do gotowania.