Wegetariańskie klopsy z soczewicy Alissa

Wegetariańskie klopsy z soczewicy Alissa
Wegetariańskie klopsy z soczewicy alissy mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie głównego repertuaru dań. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,14 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 516 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz kiełki pszenicy, sos pomidorowy, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać nasiona lnu, można śledzić to danie główne z Fig' n ' Flax Thumbprint Cookies jako deser. 112 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 99%, co jest niesamowite. Spróbuj Wegetariańskie Klopsy Z Soczewicy, Alissa Cohen ' s Broccoli Soup (Raw Foods), oraz Wegetariańskie Klopsy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zmierz soczewicę w rondlu i napełnij wystarczającą ilością wody, aby pokryć je o 1 cal. Doprowadzić do wrzenia, i gotować do miękkości, o 45 protokół. Sprawdź od czasu do czasu i w razie potrzeby dodaj więcej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Odcedzić i odstawić do ostygnięcia.
3
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmaruj patelnię bochenkową 8x4 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Batonik Z Mlecznej Czekolady, GolonyBatonik Z Mlecznej Czekolady, Golony
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
W misce robota kuchennego, połączyć cebulę, marchew, papryka i kiełki pszenicy. Pulsuj, aż drobno posiekasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
Kiełki PszenicyKiełki Pszenicy
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Przenieść do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Włożyć soczewicę do robota kuchennego i przetworzyć na pastę. Łyżka soczewicy do miski z warzywami i wymieszać w ryżu, bułka tarta, nasiona lnu, białka jaj, sos pomidorowy i oliwy z oliwek. Doprawić tymiankiem, pieprzem cayenne i solą. Łyżka mieszaniny do przygotowanego bochenka patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Siemię LnianeSiemię Lniane
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
SoczewicaSoczewica
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Batonik Z Mlecznej Czekolady, GolonyBatonik Z Mlecznej Czekolady, Golony
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Piec przez 45 minut w nagrzanym piekarniku, aż nagrzeje się i rumiane na wierzchu. Lekko ostudzić przed krojeniem i podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn