Wegetariańskie klopsy z soczewicy alissy mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie głównego repertuaru dań. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,14 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 516 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz kiełki pszenicy, sos pomidorowy, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać nasiona lnu, można śledzić to danie główne z Fig' n ' Flax Thumbprint Cookies jako deser. 112 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 99%, co jest niesamowite. Spróbuj Wegetariańskie Klopsy Z Soczewicy, Alissa Cohen ' s Broccoli Soup (Raw Foods), oraz Wegetariańskie Klopsy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zmierz soczewicę w rondlu i napełnij wystarczającą ilością wody, aby pokryć je o 1 cal. Doprowadzić do wrzenia, i gotować do miękkości, o 45 protokół. Sprawdź od czasu do czasu i w razie potrzeby dodaj więcej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soczewica
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Odcedzić i odstawić do ostygnięcia.
3
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmaruj patelnię bochenkową 8x4 cala.
W misce robota kuchennego, połączyć cebulę, marchew, papryka i kiełki pszenicy. Pulsuj, aż drobno posiekasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron Rigatoni
Kiełki Pszenicy
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Przenieść do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Włożyć soczewicę do robota kuchennego i przetworzyć na pastę. Łyżka soczewicy do miski z warzywami i wymieszać w ryżu, bułka tarta, nasiona lnu, białka jaj, sos pomidorowy i oliwy z oliwek. Doprawić tymiankiem, pieprzem cayenne i solą. Łyżka mieszaniny do przygotowanego bochenka patelni.