Wegetariańskie klopsy z soczewicy Alissa

Wegetariańskie klopsy z soczewicy Alissa
Wegetariańskie klopsy z soczewicy alissy mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie głównego repertuaru dań. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,14 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 516 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz kiełki pszenicy, sos pomidorowy, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać nasiona lnu, można śledzić to danie główne z Fig' n ' Flax Thumbprint Cookies jako deser. 112 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 99%, co jest niesamowite. Spróbuj Wegetariańskie Klopsy Z Soczewicy, Alissa Cohen ' s Broccoli Soup (Raw Foods), oraz Wegetariańskie Klopsy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zmierz soczewicę w rondlu i napełnij wystarczającą ilością wody, aby pokryć je o 1 cal. Doprowadzić do wrzenia, i gotować do miękkości, o 45 protokół. Sprawdź od czasu do czasu i w razie potrzeby dodaj więcej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Odcedzić i odstawić do ostygnięcia.
3
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmaruj patelnię bochenkową 8x4 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
W misce robota kuchennego, połączyć cebulę, marchew, papryka i kiełki pszenicy. Pulsuj, aż drobno posiekasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Kiełki PszenicyKiełki Pszenicy
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Przenieść do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Włożyć soczewicę do robota kuchennego i przetworzyć na pastę. Łyżka soczewicy do miski z warzywami i wymieszać w ryżu, bułka tarta, nasiona lnu, białka jaj, sos pomidorowy i oliwy z oliwek. Doprawić tymiankiem, pieprzem cayenne i solą. Łyżka mieszaniny do przygotowanego bochenka patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Siemię LnianeSiemię Lniane
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
SoczewicaSoczewica
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Groszek Goya®Groszek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Piec przez 45 minut w nagrzanym piekarniku, aż nagrzeje się i rumiane na wierzchu. Lekko ostudzić przed krojeniem i podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn