Przepis Wegetariańskie ciasto pasterskie jest gotowy w około 5 godzin i zdecydowanie jest ogromnym Wegetariańskie opcja dla miłośników Szkockiego jedzenia. Na 2,75 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 542 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pory, korzeń selera, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 73%. Podobne przepisy to Paleo Shepherd ' s Pie, Wegetariańskie ciasto pasterskie II, oraz Wegetariańskie ciasto pasterskie.
Instrukcje
1
Blanch pearl cebuli w rondlu 2-quart wrzącej wody 2 minuty, a następnie odcedzić i ostudzić w łaźni lodowej, aby zatrzymać gotowanie. Cebulę obrać i przyciąć, pozostawiając końce korzenia nienaruszone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Perłowa
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Podgrzać 2 łyżki oleju w ciężkim garnku 5-quart na średnim ogniu, aż się połyska. Brązowy seitan w 3 partiach, obracając od czasu do czasu, 3 do 5 minut (dodać 2 łyżki oleju między partiami).
Składniki, których będziesz potrzebować
Seitan
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Przenieść na talerz.
4
Pory gotować w pozostałych 3 łyżkach oleju z 1/4 łyżeczki soli w garnku na średnim ogniu, przykryte, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(i Tylko Porcje)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Dodać czosnek i gotować, często mieszając, aż złoty i pachnący, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
6
Dodać grzyby i 1/2 łyżeczki soli i gotować, przykryte, mieszając od czasu do czasu, aż po prostu zaczną wydzielać płyn, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
7
Dodaj marchew, pasternak, tymianek i rozmaryn i gotuj, przykryte, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą po prostu miękkie, 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Pasternak
Szyjki Z Kurczaka
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
2 Szklanki Ząbków Czosnku
8
Warzywa przełożyć do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Dodać bulion do wina i doprowadzić do szybkiego gotowania na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
12
Ubić w beurre manié, następnie dusić, ubijając od czasu do czasu, aż lekko zgęstnieje, 3 do 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
13
Dodaj seitan, cebula perła, i mieszaniny warzyw do garnka i dusić, pokryte, 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Perłowa
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Seitan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
14
Zdjąć z ognia i wymieszać natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1
Ziemniaki obrać i pokroić na 2-calowe kawałki. Ziemniaki i korzeń selera przykryć zimną wodą w ciężkim garnku 4-5-litrowym, a następnie dusić, częściowo przykryte, aż do bardzo miękkiego, 20-25 minut. Rezerwa 1/2 szklanki wody do gotowania, a następnie spuścić w durszlaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Przynieś masło, mleko i śmietanę na wolnym ogniu w garnku na średnim ogniu, mieszając, aż masło się stopi. Wymieszać z wodą do gotowania, 1 łyżeczką soli i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
8 (U-12) Krewetek
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Dodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Zdjąć z ognia. Ziemniaki i korzeń selera przebić przez ricer do gorącej mieszanki mleka i delikatnie wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Dodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ricer Do Ziemniaków
1
Podgrzej brojlery. Umieść naczynie do pieczenia w dużej 4-stronnej patelni i przelej gulasz do naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
2
Łyżka mieszanki ziemniaków na gulaszu i równomiernie rozprowadzić na pokrycie. Broil o 3 cale od ciepła, aż top jest złoty, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Gulasz
1
* Możesz użyć więcej ziemniaków zamiast korzenia selera.* Gulasz i polewa ziemniaczana mogą być wykonane 1 dzień wcześniej (rezerwa dodatkową filiżankę wody do gotowania ziemniaków) i schłodzone oddzielnie. Podgrzej powoli polewę ziemniaczaną w kuchence mikrofalowej lub w żaroodpornej misce ustawionej nad garnkiem gotującej się wody, dodając wystarczającą ilość wody do gotowania, aby osiągnąć pożądaną konsystencję. Doprowadzić gulasz do gotować na małym ogniu przed polewaniem ciepłą mieszaniną ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków