Wegetariański Ryż smażony jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.98 za porcję. Jedna porcja zawiera 277 kalorii, 10g białka, oraz 6G tłuszczu. Mieszanka kiełków fasoli, marchew, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zdrowy Wegetariański Ryż Smażony, Wegetariański Ryż Smażony Z Ananasem, oraz Wegetariański Ryż Smażony O Niskiej Zawartości Węglowodanów.
Instrukcje
1
Ryż gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż
2
Podczas gotowania ryżu, spray 12-calowy nonstick patelni z gotowania sprayu; ciepła na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Ryż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Wlać ubitych jaj na dnie patelni i gotować, aż firma; usunąć z patelni i odstawić. Gdy jajka są chłodne, pokroić na małe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Rozgrzać olej w tej samej patelni na średnim ogniu. Gotować i wymieszać marchew, cebulę i czosnek w oleju 1 minutę. Wymieszać w strąkach grochu i kiełki fasoli; gotować i mieszać 2 protokół. Wymieszać z ryżem i sosem sojowym; zmniejszyć ogień do średniej. Gotować 2 minuty, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać jajka; gotować do ogrzania.