Wegetariańska Pad Thai
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wegetariańskiego Pad Thai. Jedna porcja zawiera 367 kalorii, 12g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje $1.9 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz limonkowe kliny, sos rybny, prażone na sucho orzeszki ziemne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni azjatyckiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest solidne. Spróbuj Wegetariańska Pad Thai z Zoodles, Pad Thai Zoodles, oraz Pad do squasha Spaghetti Thai z kurczakiem-Paleo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 6 składników; odstawić.
Makaron gotować we wrzącej wodzie 5 minut lub aż gotowe.
Odcedzić i spłukać zimną wodą; dobrze spuścić.
Podgrzać 2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj tofu; gotować 7 minut lub aż rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Połączyć białka z jajkiem, dobrze mieszając trzepaczką.
Podgrzać 2 łyżeczki oleju roślinnego na patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek i smażyć przez 10 sekund.
Dodaj mieszaninę jajek i gotuj przez 30 sekund lub do miękkiej jajecznicy, stale mieszając. Wymieszać z sosem chili i makaronem; gotować przez 2 minuty. Wymieszać w tofu, kiełki fasoli, cebula, i 1/4 Puchar kolendry, i gotować 3 protokół lub aż dokładnie ogrzane.
Posypać 1/4 Puchar kolendry i orzeszki ziemne równomiernie na każdej porcji mieszaniny makaronu.