Wegetariańskie Spaghetti Z Soczewicy
Wegetariańskie Spaghetti z soczewicy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten wegański przepis służy 4 i kosztuje 1,35 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 397 kalorii, 10g białka, oraz 21 g tłuszczu. Jeśli masz pod ręką wodę, spaghetti, brązową soczewicę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Spaghetti z wegetariańską soczewicą Bolognese, Wegetariańska powolna kuchenka soczewica niechlujne Joes na Spaghetti Squash, oraz Enchilada Wegetariańska Z Soczewicy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu umieść soczewicę, pomidory i karczochy (z płynem z puszek), 1/8 łyżeczki pieprzu cayenne i wodę. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż soczewica są miękkie, o 20 protokół.
W międzyczasie doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody i 1 łyżkę oliwy z oliwek.
Dodaj spaghetti i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić. Powrót makaron do garnka i przykryć, aby utrzymać ciepło.
Rozgrzać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek na małej patelni na średnim ogniu i gotować zieloną cebulę przez około 3 protokół.
Dodaj 1/8 łyżeczka pieprz cayenne i sezam i gotować, aż nasiona są lekko rumiane, o 2 protokół. Odstawić.
Dodaj mieszaninę soczewicy do garnka z makaronem i wrzucić, aby równomiernie rozprowadzić.
Dodać mieszankę zielonej cebuli i wrzucić lekko ponownie. Doprawić solą i pieprzem do smaku.