Wegańskie Muffinki Jabłkowo-Marchewkowe

Wegańskie Muffinki Jabłkowo-Marchewkowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur morn posiłek, więc dać Wegańskie jabłko marchew babeczki spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 279 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką cukier, mus jabłkowy, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 38%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Jedna miska marchew jabłko Muffins (Wegańskie + GF ) , Wegańskie Muffinki Z Marchewką, oraz Matthew zdrowe niskotłuszczowe Wegańskie muffinki z marchwi.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Smaruj kubki na muffinki lub linię papierowymi wkładkami do muffinek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce wymieszać brązowy cukier, biały cukier, mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia, cynamon i sól. Wymieszać z marchewką i jabłkiem; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
CynamonCynamon
MarchewMarchew
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
W małej misce ubij razem substytut jajka, mus jabłkowy i olej. Wymieszać z suchymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Substytut JajSubstytut Jaj
Mus JabłkowyMus Jabłkowy
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Łyżka ciasto do przygotowanych patelni.
5
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Niech muffinki ostygną na patelni przez 5 minut przed wyjęciem z patelni do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia6
Magazyn