Wegańskie Muffinki Jabłkowo-Marchewkowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur morn posiłek, więc dać Wegańskie jabłko marchew babeczki spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 279 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką cukier, mus jabłkowy, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 38%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Jedna miska marchew jabłko Muffins (Wegańskie + GF ) , Wegańskie Muffinki Z Marchewką, oraz Matthew zdrowe niskotłuszczowe Wegańskie muffinki z marchwi.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Smaruj kubki na muffinki lub linię papierowymi wkładkami do muffinek.
W dużej misce wymieszać brązowy cukier, biały cukier, mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia, cynamon i sól. Wymieszać z marchewką i jabłkiem; dobrze wymieszać.
W małej misce ubij razem substytut jajka, mus jabłkowy i olej. Wymieszać z suchymi składnikami.
Łyżka ciasto do przygotowanych patelni.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 20 minut.
Niech muffinki ostygną na patelni przez 5 minut przed wyjęciem z patelni do całkowitego ostygnięcia.