Wegańskie Dan Dan Noodles

Wegańskie Dan Dan Noodles może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 898 kalorii, 23G białka, oraz 49g tłuszczu każdy. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 333 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz makaron pszenny, olej roślinny, pastę tahini i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Kremowe Pieczarki Nad Makaronem Soba (Wegańskie), Wegański makaron z serem i makaronem z dyni, oraz Kluski z cukinii z wegańskim sosem cytrynowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść grzyby w misce robota kuchennego i przetwarzaj, aż pozostaną kawałki nie większe niż 1/2 cala, około 6 krótkich impulsów.
Przełożyć do małego rondla.
Dodać olej roślinny wymieszać do połączenia.
Umieścić na średnim ogniu i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż miejsca grzybowe kurczą się i są głęboko złociste, o 8 protokół.
Wlać przez drobny sitko siatkowe ustawione na małej misce. Rezerwa kawałki grzybów i wyrzucić wszystko, ale 1 łyżka oleju.
Podczas gotowania grzybów, połączyć sos sojowy, ocet, tahini, cukier, olej chili (z osadem), i bób pasta chili w średniej misce. Odstawić. Przynieś 1 kwartę osolonej wody na wolnym ogniu w średnim garnku i utrzymuj ciepło.
Ciepła zastrzeżone 1 łyżka oleju grzybowego w dużej patelni lub wok na dużym ogniu, aż mieni się.
Dodaj posiekane warzywa syczuańskie, smażone grzyby i czosnek. Gotować, mieszając i podrzucając stale, aż pachnące, o 45 sekund.
Dodaj wino shaoxing i wymieszaj, aby połączyć.
Przenieść mieszaninę do miski z sosem.
Powrót garnek wody do twardego wrzenia i dodać makaron. Gotować, mieszając regularnie, aby zapobiec przyklejanie się do siebie lub na dole, aż ledwo gotowane przez sprężystym kęsem, o 4 protokół.
Odcedzić, rezerwując 3/4 szklanki płynu do gotowania.
Dodaj płyn do gotowania do miski z sosem i wymieszaj, aby połączyć.
Makaron umieścić w misce i polać sosem z bryłami na wierzchu.
Udekorować szalotki i kolendry, i służyć, mieszając energicznie tuż przed jedzeniem, aby odebrać SOS.