Wegańska zupa Taco może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.63 za porcję. To danie główne ma 454 kalorie, 15g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 15 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz chili w proszku, oregano, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać pszenicę buck można śledzić to danie główne z Łatwe naleśniki wegańskie i bezglutenowe (ciasto truskawkowe + bita śmietana ) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Ultimate Green Taco Wraps z mięsem taco z soczewicy i orzecha włoskiego (wegańskie + bezglutenowe), Taco Tuesday: Łatwa Zupa Taco, oraz Wegańska Noc Taco.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Łuczniczy szczyt Willamette Valley Pinot Noir z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.