Wegańska Ricotta

Wegańska Ricotta
Przepis na wegańską ricottę można przygotować w około 10 minut . Ta przystawka ma 67 kalorii , 5 g białka i 4 g tłuszczu na porcję. Ten przepis przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 46 centów za porcję. Ten przepis wypróbowały i polubiły 4 osoby. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, bezmlecznej, laktoowowegetariańskiej i wegańskiej . Ten przepis z Allrecipes wymaga bazylii, proszku czosnkowego, oliwy z oliwek i tofu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 42% wyniku , co oznacza, że jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Wegański ser ricotta , Wegańska ricotta z tofu w ziołach i Łatwe wegańskie manicotti z tofu ricotta .

Instrukcje

1
Zmiksuj tofu, oliwę z oliwek, proszek czosnkowy, oregano i bazylię razem w robocie kuchennym, aż uzyskasz kruchą i równomierną mieszankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Np. Palec Maślany, Grubo PosiekanyNp. Palec Maślany, Grubo Posiekany
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn