Wegańska Ricotta
Przepis na wegańską ricottę można przygotować w około 10 minut . Ta przystawka ma 67 kalorii , 5 g białka i 4 g tłuszczu na porcję. Ten przepis przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 46 centów za porcję. Ten przepis wypróbowały i polubiły 4 osoby. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, bezmlecznej, laktoowowegetariańskiej i wegańskiej . Ten przepis z Allrecipes wymaga bazylii, proszku czosnkowego, oliwy z oliwek i tofu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 42% wyniku , co oznacza, że jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Wegański ser ricotta , Wegańska ricotta z tofu w ziołach i Łatwe wegańskie manicotti z tofu ricotta .
Instrukcje
Zmiksuj tofu, oliwę z oliwek, proszek czosnkowy, oregano i bazylię razem w robocie kuchennym, aż uzyskasz kruchą i równomierną mieszankę.