Wegańska Cukinia Frittata

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Wegańskie cukinia Frittatan spróbować. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 156 kalorii, 14g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać skrobię kukurydzianą, posypać solą i pieprzem, bardzo twarde tofu, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Frittata di zucchine al forno (pieczona Frittata z cukinią), Wegańska Perska Frittata, oraz Cukinia Frittata dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wytnij okrąg papieru pergaminowego, aby pasował do 8-lub 9-calowej patelni na ciasto. Spryskaj patelnię nieprzywierającym sprayem i umieść pergamin na dnie. Rozgrzej piekarnik do 40
Podgrzać patelnię nieprzywierającą.
Dodać szalotki i gotować, mieszając, aż zaczną mięknąć, ale nie brązowy.
Dodaj pokruszone tofu, czarna sól, i posypać solą i świeżo zmielony pieprz. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż tofu zacznie brązowieć w miejscach.
Dodać oregano i cukinię i nadal gotować, aż cukinia zmięknie, o 5 protokół. Podczas gdy cukinia gotuje, wszystkie pozostałe składniki dobrze wymieszać w blenderze. Gdy cukinia zmięknie, wyjmij patelnię z ognia i wlej zawartość blendera. Szybko dobrze wymieszać i wlać do przygotowanej patelni. Pamiętaj, aby zeskrobać wszelkie tofu, które przykleja się do patelni. Wygładzić wierzch i wstawić do nagrzanego piekarnika.
Piec przez 25 do 30 minut, lub do środka jest ustawiony i góry nie jest jeszcze rumiane. Poluzuj frittatę na brzegach.
Umieść talerz do serwowania na patelni i za pomocą uchwytów do garnków ostrożnie odwróć patelnię, aby Frittata spadła na talerz. Powoli odkleić pergamin od góry. (Użyj noża, aby zeskrobać wszelkie tofu przylega do papieru, jak go wyciągnąć.)
Podawać na gorąco, na zimno lub w temperaturze pokojowej.