Warzywno-Makaronowy Omlet Z Piekarnika
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki,więc daj warzywno-Pastanowy omlet z piekarnika. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 272 kalorie. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka oliwy z oliwek, pieprzu, przyprawy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 28%. Spróbuj Omlet Z Piekarnika Brunch, Omlet Z Piekarnika Azjatyckiego, oraz Piekarnik Denver Omlet dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pomidory dobrze odcedzić, naciskając między warstwami ręczników papierowych; posiekać.
Podsmażyć cebulę, papryka, i czosnek w gorącym oleju w nonstick 12-calowa patelnia żaroodporna 5 minut lub do miękkości; dodaj pomidora i cukinię, i podsmażyć 3 protokół. Wymieszać z serem śmietankowym do rozpuszczenia.
Dodać makaron; wrzucić do herbu.
Ubić jajka, 1/2 szklanki parmezanu, mleko i kolejne 3 składniki.
Wlać mieszaninę makaronu na patelni.
Piec w temperaturze 375 przez 25 do 30 minut lub aż zestaw.
Posypać pozostałą 1/4 szklanki parmezanu.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
Krewetki i warzywa piekarnik omlet: wrzucić 2 szklanki posiekane gotowane krewetki z mieszanki makaronu. Kontynuuj zgodnie z zaleceniami powyżej.