Warzywne spaghetti z ciepłym czosnkiem tymianek oliwa z oliwek
Warzywne Spaghetti z ciepłym czosnkiem tymianek oliwa z oliwek jest wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 316 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 2207 osób. Jeśli masz paprykę, sól koszerną, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Spaghetti Aglio, Olio E Peperoncino (Spaghetti Z Czosnkiem, Oliwą Z Oliwek I Papryką Chili), Pieczona Fontina z czosnkiem, oliwą z oliwek i tymiankiem, oraz Spaghetti z czosnkiem, oliwą z oliwek i płatkami czerwonej papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Spaghetti Barilla gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Odcedzić i odstawić.
3
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Podsmaż cebulę, cukinia, żółty squash, papryka, czosnek, grzyby i szpinak, aż zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Squash żółty
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Rozgrzać oliwę z oliwek do małego rondla na średnim ogniu. Wymieszać z czosnkiem i świeżym tymiankiem. Wymieszać i gotować przez 3 minuty, aż będzie gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone