Warzywa Smażone W Mieszance
Smażone warzywa mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 88 kalorii. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 16% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 6. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jeśli masz różyczki brokułów, imbir, marchew i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Warzywa Smażone W Mieszance, Warzywa smażone w mieszance, oraz Warzywa smażone w mieszance podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce połączyć skrobię kukurydzianą, cukier, imbir, bulion, wodę, sos sojowy i ocet, aż będzie gładka; odstawić.
Na dużej patelni nonstick lub wok, smażyć marchew i brokuły w oleju przez 2 minuty.
Dodać paprykę; smażyć 6-8 minut dłużej lub aż warzywa będą chrupiące-delikatne.
Wymieszać mieszaninę skrobi kukurydzianej i dodać do patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Dodać 3/4 szklanki cebuli; gotować 2 minuty dłużej.
Udekorować pozostałą cebulą.